Portfolio

Uitgebreide lakcorrectie Audi S4

Swirls?

Deze niet zo alledaagse Audi had last van een heleboel waskrassen of swirls. Zoals duidelijk te zien op het fotomateriaal ontstond er een soort cirkeleffect door de krassen, het lijkt wel alsof er een web van krassen over de wagen ligt. Zo’n schade ontstaat wanneer een wagen onvoorzichtig wordt gewassen, typisch iets voor de welbekende wasstraten of “de carwash”.
Het vuil dat op de wagen lag, of het vuil dat in de vuile wasdoeken zat werd als het ware opengesmeerd tijdens het wassen. Dit veroorzaakt na een tijdje blijvende schade.

Gezien we op sommige plaatsen diepere krassen en zwaardere vervuiling aantroffen was een uitgebreide lakcorrectie meer dan welkom. Na dat we de wagen ontdeden van het kleinste vuil door middel van wasbeurt gevolgd door claying, polierden we de wagen in meerdere stappen. Tot een perfect resultaat behaald werd.

Verder werd de motorruimte volledig opgekuist en werden de plastic onderdelen beschermd met Aerospace Protectant. Ook velgen en banden werden gepoetst en beschermd.

De lak beschermden we door middel van een Gyeon Quartz Coating.

Geïnteresseerd? Contacteer ons!Ontdek ons aanbod!

Geïnteresseerd? Contacteer ons!Ontdek ons aanbod!