Portfolio

Polierbeurt en Interieurreiniging & Coating Mercedes CLA

Multifunctioneel

Een verbouwing brengt zoals u wel weet heel wat stof en vuil met zich mee.
Deze multifunctionele Benz werd een paar keer ingezet als verhuiswagen richting containerpark.
Dit zorgde er voor dat het interieur heel wat stof moest slikken. Eens het vuile werk gedaan was, werd de wagen beloond met een interieurreiniging.
De buitenkant van de wagen kreeg ook een dieptereiniging zo dat de auto er terug volledig zoals nieuw bij stond.

Interieurreiniging, Lakcorrecitie & Coating

Interieurreiniging

Eerst en vooral werd de wagen aangepakt aan de binnenkant. De stoffen zetels en bekleding werden in de diepte gereinigd door middel van een krachtige interieur shampoo. Deze verwijderde alle vlekken en onregelmatigheden.
Dankzij de kracht van onze Tornador Black ( luchtdrukpistool die de shampoo diep in de bekleding doet indringen zoals een wervelwind ) ging het werk als een fluitje van een cent.

Polierbeurt

De buitenkant van de wagen werd, zoals in al onze behandelingen, tot in het kleinste detail proper gemaakt alvorens de lak werd gepolierd en terug proper werd gezet.
Een enkelvoudige polierbeurt volstond voor deze relatief nieuwe wagen.

Maandenlange lakbescherming door coating

Na de lakcorrectie werd gekozen voor een langdurige spray on coating van Gyeon. Deze coating blijft tot wel 6 maand actief. Door toevoeging van de coating krijgt de wagen een echte wet look glans. De lak zal bovendien waterafstotend worden waardoor vuil zeer makkelijk van de wagen glijdt. De auto zal in de toekomst veel gemakkelijker gewassen kunnen worden en zal beschermd zijn tegen UV straling, vogelpoep, chemicaliën en zo verder.

Geïnteresseerd? Contacteer ons!Ontdek ons aanbod!

Geïnteresseerd? Contacteer ons!Ontdek ons aanbod!