Portfolio

Nieuwe wagen pakket Range Evoque

Een nieuwe wagen beschermen is nodig!

Een dikke Range Rover Evoque black design pack met nog maar een goeie 3000 km op de teller, veel nieuwer en knapper krijg je ze niet!
Deze wagen kwam binnen voor ons “nieuwe wagen pakket”; een behandeling vooral gericht op het beschermen van de nieuwe wagen.

Tijdens de behandeling wordt de auto tot in het detail gewassen. Tijdens het kleien zagen we wat minieme verontreiniging van vooral boomsappen. Na de poetsbeurt is het niet nodig de wagen heel zwaar te polieren gezien we bijna geen krassen zien tijdens de lakinspectie, de nieuwe wagen krijgt enkel een heel lichte polierbeurt. Als finishing polish gebruikten we de Gyeon Primer in combinatie met een finishing pad.
Dit verzekert dat de wagen 100% zijn glans en uitstraling krijgt. Ook vormt de Gyeon Primer een perfecte voorbereiding voor een quartz coating.

De garage vergat wat lijmresten te verwijderen op de zwarte velgen, dat losten we op met wat teerverwijderaar.
De velgen kregen 2 lagen hittebestendige sealant toegebracht, dit zorgt er voor dat de zwarte velgen beschermd blijven tegen remstof en ander vuil.
De banden kregen een Gyeon dressing welke langdurig waterafstotend maakt, bovendien zal de band een knappe nieuwe glans krijgen.

De wagen werd volledig beschermd afgeleverd en kan in volle glorie de weg op!
De lakbescherming zal er bovendien voor zorgen dat de wagen makkelijk en snel gewassen kan worden in de toekomst.

Nieuwe wagen beschermen car detailing pakket - Range Rover Evoque

Geïnteresseerd? Contacteer ons!Ontdek ons aanbod!

Geïnteresseerd? Contacteer ons!Ontdek ons aanbod!