Portfolio

Krassen verwijderen en lak beschermen Audi A5

De supergoedkope carwash

Deze knappe Audi A5 coupé facelift werd ons aangeboden om een algemene onderhoudsbeurt uit te voeren, zowel voor interieur als voor het exterieur van de wagen.

Tijdens de lakinspectie werd duidelijk dat deze wagen heel wat waskrassen en swirls had opgelopen.
De wagen werd om de 2 weken gewassen door “de supergoedkope carwash”. Duidelijk wist men daar niet echt hoe een wagen krasloos gewassen moet worden. Opgelet dus !

Ondanks een beperkt tijdframe hebben wij er alles aan gedaan om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen. Krassen verwijderen en de wagen terug zo goed mogelijk beschermen is de boodschap!

Krassen verwijderen uit autolak Audi A5

Polieren!

Na een uitgebreide krasloze wasbeurt werd de hele wagen gekleid. Dit zorgt er voor dat de wagen geheel vuilvrij is. Dit is een absolute vereiste vooraleer we de krassen kunnen aanpakken door de lak te polieren.

De wagen werd in eerste instantie gepolierd met een medium pad en een iets grovere korrel. Dit zorgde voor een drastische afname van de krassen. Ten tweede werd de auto afgewerkt met een lichte polish, die stap werkte het geheel af waardoor een prachtige glans werd gecreëerd.

Ondanks het maximum aantal afgesproken werkuren konden tot wel 80% van alle krassen weggewerkt worden, wat een prachtig resultaat opleverde!

De wagen werd achteraf beschermd met een laksealant.

Interieur, velgen en banden

Het interieur onderging een volledige dieptereiniging. De lederen onderdelen werden gevoed en beschermd tegen vuil en UV stralen.

De velgen werden ontdaan van ijzerdeeltjes en beschermd met een velgensealant. De banden werden grondig gereinigd en er werd een bandendressing aangebracht.

Geïnteresseerd? Contacteer ons!Ontdek ons aanbod!

Geïnteresseerd? Contacteer ons!Ontdek ons aanbod!